Mijn aanpak

007, no-nonsense & doelgericht

Klanten, kandidaten en coachees noemen mij wel eens de 007 van HR. Een leuk compliment dat goed weergeeft hoe ik werk. Ik probeer op een creatieve,
no-nonsense en oplossingsgerichte manier mensen en bedrijven te doorgronden, om vervolgens efficiënt en doelgericht op zoek te gaan naar de perfecte match. Dat mag je ‘007’ noemen, maar ik noem het gewoon ‘Big C’.

hr met een hoekje af

Eerlijk is eerlijk: ik werk graag samen met mensen met een hoekje af.
Ik vind het leuk om mensen en bedrijven te ontmoeten die de dingen graag eens anders durven bekijken en doen. Ook de persoonlijke klik is voor mij héél belangrijk. Omdat ik het beste samenwerk met kandidaten en bedrijven waar ik écht in geloof, leer ik al mijn klanten, kandidaten en coachees graag grondig en persoonlijk kennen. Dat doe ik het liefst bij een lekkere kop koffie of tijdens een inspirerende wandeling.

werken met volle goesting

Als kind ging ik elke schoolvakantie mee op melkronde. Want ja, ik ben letterlijk ‘de dochter van de melkboer’. Toen zag ik niet alleen wat hard werken is, maar ook wat werken met goesting is. Elke dag door weer en wind met bakken en kratten sleuren, hou je enkel vol als je job écht graag doet. Tot op vandaag ben ik ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op een job waar hij of zij elke dag met volle goesting voor uit bed komt. Net als ik! Dat is niet alleen superfijn voor de werknemer of interimmanager, maar ook voor het bedrijf waar hij of zij mee matcht.

what you see is what you get

Je kan erop vertrouwen dat ik altijd zeg waar het op staat, op een sympathieke en respectvolle manier. Ik geloof in open communicatie en eerlijkheid, zowel als het gaat over potentiële samenwerkingen en perspectieven als op het vlak van tarieven en termijnen. Bij Big C zijn openheid, eerlijkheid en respect dé basis voor een duurzame samenwerking.

meer weten of zin in een samenwerking?