Big C

Nancy met een open boek
ZusjeZusje
Het verhaal achter Big C
Big C verwijst naar de Grote Cosmos die staat voor het groter geheel waarin we allemaal onze eigen weg moeten vinden. Ik ben ervan overtuigd dat alles om een reden gebeurt en we daarom moeten durven vertrouwen op wat er op ons pad komt. Lukt het even niet of gaat het wat moeilijker? Vertrouw er dan op dat we die ervaring nodig hadden om uiteindelijk wél de juiste weg te vinden.

Big C is de rode draad doorheen mijn leven en dat van mijn gezin. Ook op professioneel vlak geloof ik heel erg in vertrouwen op jezelf en je persoonlijke “reason why”. Het is mijn passie om mensen te helpen hun 'why' – hun échte drijfveer – te vinden en hun buikgevoel om te zetten in de realiteit. Of het nu via een geleidelijke groei is of met een spannende sprong in het diepe: met Big C help ik kandidaten en bedrijven op een realistische en gezond ambitieuze manier hun eigen weg te vinden.


Meer weten of zin in een samenwerking?
Neem contact op
De betekenis van Big C
De tagline van Big C is ‘Believe. Inspire. Grow.’
Elementen die ook echt verweven zitten in alles wat ik doe.
Ik vind het belangrijk dat kandidaten geloven in zichzelf en in de bedrijven waar ze voor werken – en andersom.
Het is mijn passie om anderen op een authentieke en enthousiaste manier te inspireren en zelf elke dag opnieuw geïnspireerd te worden door de mensen om me heen.
Mijn uiteindelijke doel is om mensen en bedrijven te helpen groeien, individueel en samen. Dan is voor mij de Cirkel pas écht rond.

Maar Big C betekent ook: Carpe Diem, Curiosity, Chances, Charming, Champagne, Cut the crap, Connection, Coffee, Communication, Chemistry, Character, Crazy, Cups of Courage, Creativity, Charisma, Cycling, Coaching, Caring, etC …