Big C 
voor bedrijven

Rekrutering & Selectie en Advies

Versterking nodig op de HR-dienst?
Ik ga proactief op zoek naar enthousiaste & gemotiveerde HR-medewerkers die helemaal passen bij jouw bedrijf en zet daarbij in op de mens achter het cv. Ik leer elke kandidaat grondig kennen en hou naast skills en competenties vooral ook rekening met hun persoonlijkheid, motivatie en groeipotentieel. Zo zorg ik ervoor dat ik enkel profielen voorstel die écht passen in de rol én de bedrijfscultuur.

Ik bouw continu aan een kwalitatieve pool van
HR-potentials én HR-professionals
die stuk voor stuk goesting hebben om hun tanden in een volgende uitdaging te zetten en die ernaar uitkijken om jouw bedrijf te leren kennen.

Nancy aan haar computer, werkend aan HR-projecten voor bedrijvenNancy aan haar computer, werkend aan HR-projecten voor bedrijven

Big C staat voor een flexibele en persoonlijke aanpak op maat die ook transparant en doelgericht is. Zo vind ik meestal sneller dan gemiddeld een oplossing die op alle vlakken werkt.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in werving & selectie en loopbaanbegeleiding, kan je rekenen op een groot en kwalitatief netwerk van profielen en een uitgebreide kennis van de markt.

Persoonlijke & professionele aanpak
Creatieve & doelgerichte matching
Nauwgezette & transparante opvolging
Duurzame & vlotte samenwerking
Nancy poseert voor de foto

Big C focust op het plaatsen van HR-profielen in alle maten en vormen: van young graduates tot senior experts, van 18 tot 68 jaar, van operationeel tot strategisch, en zowel voor vaste aanwerving als voor tijdelijke opdrachten.

Inclusief opvolging tot een jaar na opstart van de kandidaat of zolang de opdracht loopt.

Selectiefee
Afwervingsfee
Try & Hire
Uurbasis
Dagbasis
Freelance
Detachering
Uitzendcontract
Hier belt Nancy Taets met nieuwe HR-Profielen

Samen sterker

Big C werkt samen met gelijkgestemde partners die je met plezier helpen bij je zoektocht naar andere profielen of bij al je vragen over onder meer sociale wetgeving, assessments, teambuildings, employer branding, outplacement en nog veel meer.

Meer weten of zin in een samenwerking?
Neem contact op

Testimonials

Dit zeggen andere bedrijven over Big C.
Dit zeggen andere bedrijven over Big C
""
De ideeën van Nancy, haar eigen notitieboekje
Dit zeggen andere bedrijven over Big C
""
Dit zeggen andere bedrijven over Big C
""
Dit zeggen andere bedrijven over Big C
""