Hi, ik ben Nancy!

Het gezicht en de brains achter Big C, dat ben ik: Nancy Taets, een enthousiaste, no-nonsense professional met meer dan 20 jaar ervaring in HR en het hart op de juiste plaats.
What you see is what you get.  
Ik ben eerlijk, transparant en to-the-point in alles wat ik doe. Ik hou ervan mensen te leren kennen en nieuwe plekken te ontdekken, mezelf sportief uit te dagen en lekker te koken & eten in fijn gezelschap. Doe mij maar het goede leven: eenvoudig, eerlijk en puur. Zowel persoonlijk als professioneel.
Dit ben ik, Nancy Taets, het gezicht achter Big CDit ben ik, Nancy Taets, het gezicht achter Big C

Matchmaker met Hart & Ziel

Op mijn achttiende koos ik voor een opleiding Communicatie. Toen ik na mijn studies ging solliciteren via een selectiekantoor, bood de zaakvoerster mij op het einde van ons gesprek een job bij hen aan als HR-Assistente. Ik had geen idee wat dat betekende, dus zei ik volmondig ‘ja’.
Zo belandde ik in dé wondere wereld van HR. Een kans waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Sindsdien werkte ik als HR-Assistente, Uitzendconsulente, Office Manager, HR-Manager, HR Freelancer en Matchmaker bij verschillende bedrijven: van grote spelers in de Antwerpse haven tot enkele van de meest toonaangevende uitzend- & selectiekantoren van het land. Daar leerde ik het vak en ontdekte ik dat het vinden van de perfecte match écht mijn ding is.
Sinds 2014 werk ik als HR-freelancer én loopbaancoach. De ideale combinatie die me in staat stelt mijn twee passies en talenten op een doeltreffende manier in te zetten.
De persoonlijke aanpak van Big C in actie